MAKSUTAVAT

Maksaminen verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Paytrailin ehdot: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot
www.paytrail.com
Pankkimaksujen lisäksi käytössäsi ovat korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express) ja MobilePay, OP-lasku, Joustoraha, Pivo sekä Siirto.Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko; se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta.

Pivon käyttöehdot 

Siirto : OP:n yleiset euromaksuehdot voit ladata täältä 
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla


MobilePayMobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta.
Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta. Vaatii mobiilisovelluksen.Lisätietoja: https://mobilepay.fi/
Mobilepayn käyttöehdot

JoustoJousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voi maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla.
Joustolaskun ehdot voit lukea täältä.
Lue lisää: jousto.com  
Mikäli päätät maksaa Joustolaskulla, ymmärrät ja hyväksyt sinulle yllämainittujen linkkien kautta tiedoksi annetut ehdot.

OP-LASKU
OP:N LASKU- JA OSAMAKSUTAVAN KULUTTAJAEHDOT: 

Lataa täältä OP:n lasku ja osamaksutavan kuluttajaehdot.

Mikäli päätät maksaa OP-laskulla, ymmärrät ja hyväksyt yllämainitun linkin kautta sinulle tiedoksi annetut ehdot.

Lisää tietoa Paytrail -maksupalvelun kautta toimivasta Walley -laskusta:Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta - maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa - turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Vintagella - verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Vintagella -verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Mikäli päätät ostaa Walley -laskulla, olet saanut mahdollisuuden tutustua yllämainittuun tietoon ja linkkien kautta saatavilla oleviin tietoihin sekä ehtoihin ja ymmärrät sekä hyväksyt ne.

PALAUTTAMINEN
Mikäli haluat palauttaa ehjiä tuotteita, voit palauttaa ne 14 vrk sisällä saatuasi tuotteet. Ota meihin mahdollisimman pian yhteyttä ja kerro, mitä haluat palauttaa. Parhaiten saat asiasi perille lähettämällä meille sähköpostia: info@aniella.fi. Palauttaessasi ehjiä tuotteita täytyy sinun itse maksaa postikulut. Viallisen tuotteen kohdalla me maksamme palautuksesta aiheutuvat postikulut. Tätä varten sinuun tulee ottaa meihin yhteyttä ennen palauttamista, jotta voimme sopia lähettämisestä. Palautukseesta tulee ilmoittaa meille AINA ETUKÄTEEN ja mahdollisimman pian sähköpostitse info@aniella.fi ja palautus tulee lähettää osoitteeseen: Aniella T:mi, Rantatie 25, 69600 Kaustinen. Otathan yhteyttä meihin kaikissa epäselvissä tapauksissa.

Mikäli tuote on räätälöity erityisesti teidän tarpeisiinne eli kyseessä on asiakkaan toivomuksien mukaan valmistettu tuote, sillä ei ole palautusoikeutta.

MAKSUN PALAUTUS
Palauttaessasi tuotteita maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).